MEDELI Beschrijving Medeli  Keyboard

Geniet van mooie klanken.....

De elegante uitstraling van de SP5100 sluit perfect aan bij de sublieme klanken en overzichtelijke bediening. Aan de basis van deze piano ligt een stereo gesampelde pianoklank met een grote dynamiek. Daarnaast heeft u keuze uit 19 extra klanken zoals strings, orgel, vibrafoon en elektrische piano’s die in split of dual met elkaar zijn te combineren. Het totaalgeluid is tevens van meer of minder helderheid te voorzien met behulp van de brilliance regelaar.


Extra ritmebegeleidingen...

Voor de pianist die wat extra ritmeondersteuning zoekt zijn er 20 verschillende styles beschikbaar in diverse genres. Iedere style heeft twee variaties en een dubbele Fill-In functie. Het volume van de gespeelde begeleiding kan in zijn totaal harder en zachter worden gezet t.o.v. de pianoklank.


MIDI en USB aansluitingen

De SP5500 is ook als MIDI masterkeyboard te gebruiken. Sluit een klankmodule aan op de MIDI uitgangen en bedien deze vanuit de piano. Met de USB aansluiting is een directe koppeling met een computer te maken, zonder tussenkomst van een extra MIDI interface.


Opname en opslag .....

Zelf songs opnemen kan met de twee sporen digitale recorder die is ingebouwd. Opgenomen songs kunnen op een optionele SD kaart worden opgeslagen. Bouw op deze manier aan een eigen repertoire.


Klavier: 88 Aanslaggevoelige hameractie toetsen

Klanken: 20 Klanken

Polyfonie: 64-Stemmig (Maximaal)

Ritmes: 20 Preset begeleidingen

Ritmebediening: Start/Stop, Sync, Sync Stop, Intro/Ending, Fill-In A, Fill-In B, Fade

Songs: 100 Songs

Demo: 2 Demosongs

Sequencer: 2 Sporen opnemen en afspelen met Melody Off functie

Algemene regelaars: One Touch Setting, Transpose, Dual mode, Split, Volume, Brilliance, Touch, DSP, Metronoom, Scale

MIDI control: MIDI, Command, Value, Channel

Aansluitingen: Adapteringang 12 Volt, Hoofdtelefoon, Aux uitgang (L-Mono/R), Aux ingang, Sustain, Soft, MIDI In/Out, USB to Host, SD kaart slot

Afmetingen: 1360mm (b) x 354mm (d) x 148mm (h)

Accessoires: Adapter type AD4, Lessenaar,

Bijpassende houten standaard optioneel leverbaar