Korg, Medeli en Casio bij Muziekhuis Hidding de muziekwinkel in uw regio
Home snaarinstrumenten toetsen accordeons blaasinstrumenten strijkinstrumenten drums en percussie pro audio en licht accesoires 
Voeg uw product toe in het mandje Voeg uw product toe in het mandje
Voeg uw product toe in het mandje

Korg Keyboard’s

Voeg uw product toe in het mandje

Op de Frankfurter Musikmesse 2017 werden de jaarlijkse prijzen voor beste product binnen verschillende categorieën muziekinstrumenten en -software uitgereikt. KORG valt gelukkig vaak in de prijzen en ook dit jaar was het weer 's raak. In de categorie Arranger Workstations sleepte de KORG Pa4X de prestigieuze MIPA in de wacht. Deze werd in ontvangst genomen door het team van KORG Italië, dat een belangrijke inbreng heeft in de totstandkoming van KORG's Arranger Keyboards, waaronder de dit jaar onderscheiden Pa4X

Voeg uw product toe in het mandje
Voeg uw product toe in het mandje

De PA600 is een betaalbare, compacte en krachtige aanvulling op Korg's internationaal beroemde PA serie. De PA600 is een perfecte partner bij het schrijven en uitvoeren van je muziek. Hij heeft zelfs de mogelijkheid om custom geluidsets van over de hele wereld te gebruiken (afzonderlijk verkocht) - dat is een echte primeur! De PA600 is een briljante Professional Arranger die de essentie en functionaliteit van de Pa-serie samenvat in een compact en betaalbaar nieuw instrument. Net als zijn grote broers - de PA800 en de PA3X - maakt de PA600 gebruik van onze RX (Real eXperience) en DNC (Defined Nuance Control) technologie voor een geluidskwaliteit die ongekend is voor een keyboard. Met de nieuwe compacte behuizing, grote TFT TouchView display en enorm PCM-geheugen heeft Korg de lat in de beginners prijsklasse een stuk hoger gelegd. Horen is geloven.

 Korg professional arranger keyboard

PA 600

€ 799,00

Dit Product is Voorradig contact foto's winkel gebruikte instumenten Online muziekopleiding & Muziekschool Hidding

Korg Pa 4 x professional arranger keyboard

€ 3399,00

PA 4x / 76 toetsen

Dit Product is Voorradig

 Korg professional arranger keyboard

5” TouchView color TFT display Easy layout and intuitive graphical interface with Search function for easy retrieval of any musical resource or file Over 310 factory Styles, each including 3 Intros/Endings, 4 variations and 4 Fill In + Break, plus 8 Favorite and 3 User banks for storage of your favorite Styles. Enhanced Guitar Mode 2 provides even more realistic guitar parts. Improved GM set for Standard MIDI Files, MP3 player with Transpose and Tempo Change, compatibility with popular Lyric formats including graphical (+G), Text Viewer and Score. 4 Stereo Master Effects (125 FX algorithms) Fully programmable SongBook database based on Styles, SMF, Karaoke and MP3 files with instant recall of any song setting. User-definable custom lists, plus Filtering and Ordering options - See more at: http://www.korg.com/us/products/synthesizers/pa300/#sthash.5AVcTPYp.dpuf

PA 300  

€ 569,00

Dit Product is Voorradig

 Korg professional arranger keyboard

KORG debuteert de nieuwste High Performance Arranger in de bekende Pa-serie Professional Arrangers, de Pa1000. De Pa1000 heeft tal van nieuwe geluiden (met gedefinieerde Nuance Control voor verbeterd realisme), waardoor optredens vers en spannend zijn, evenals een enorm uitgebreid assortiment stijlen die muziekgenres van over de hele wereld omvatten. Combineer dit met krachtige prestatie functionaliteit, een intuïtieve gebruikersinterface en rijk beeldhouwig geluid, en je hebt een Arranger voor de meest veeleisende speler.

PA 1000

Voeg uw product toe in het mandje

€ 1795,00

Dit Product is Voorradig

  Korg professional arranger keyboard

De Pa700 is een concept dat een slank profiel combineert met een professioneel visueel motief. De 2x25 Watt versterkers versterken de 2 luidsprekers in een bas-reflex behuizing om een rijke volronde luisterervaring te genereren. Het hoofdpaneel is geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat alle bedieningsorganen ergonomisch gepositioneerd en intuïtief zijn om elk prestatievermogen glad en natuurlijk te maken. Groot, helder en vet, het nieuwe TouchView display biedt een vernieuwde grafische interface die makkelijker te lezen is, zelfs in de meest veeleisende lichtomgevingen.

PA 700

Voeg uw product toe in het mandje

€ 1100,00

Dit Product is Voorradig Pa1000 PROFESSIONAL ARRANGER

 Korg MicroARRANGER 61-toetsen Workstation

Dit compacte keyboard kan snel veranderen uw ideeën in liederen, en ook kun je je favoriete nummers met een volledige steun regeling - direct spelen! De Korg microARRANGER verandert de hit liedjes in je hoofd in werkelijkheid.


Korg MicroARRANGER 61-toetsen Workstation Keyboards

Micro

Voeg uw product toe in het mandje

€ 484,00

Dit Product is Voorradig

 Korg 3-weg speakersysteem

De Korg PaAs is een speciaal ontworpen speakersysteem voor de Pa3X systemen. De PaAs is direct in te pluggen waardoor er geen extra kabels nodig zijn.


Specificaties:


- 3-weg speakersysteem

- 2 tweeters, 2 midhoog-drivers en 1 subwoofer

- 2x 20 Watt + 1x 40 Watt versterkermodule

- 2x tweeter

- 2x 80 mm midhoog driver

- 1x 130 mm subwoofer met dubbele spreekspoel

- Aluminium behuizing met basreflex systeem

- Afmetingen; 992 x 173 x 137 mm

PaAs

€ 485,00

Dit Product is Voorradig Pa700 PROFESSIONAL ARRANGER Dit Product is Voorradig

 Medeli Keyboard

MD5

158,00

 Medeli Keyboard

 A100

€ 195,00

Dit Product is Voorradig PaAS speakersysteem Voeg uw product toe in het mandje

 Medeli Keyboard

elektronisch keyboard, 61 aanslaggevoelige toetsen, inclusief voeding
Medeli introduceert met trots de A300, een nieuw keyboard met een diversiteit aan functionaliteit en mogelijkheden.
Medeli is er in geslaagd om een totaalpakket te bieden aan vernieuwende klanken en styles. Een volledig nieuw ontwikkelde klankchip, kenmerkend voor de hele A-serie, zorgt voor een compleet nieuwe speelervaring.


A300  

€ 250,00

elektronisch keyboard, 61 aanslaggevoelige toetsen, inclusief voeding
Met de nieuwe Medeli A100 wordt eens te meer bewezen dat het enorm leuk is om keyboard te spelen. Ontdek zijn mogelijkheden zoals 180 ritmes met inspirerende begeleidingen of 508 klanken in allerlei genres.
De A100 is een keyboard gemaakt voor de startende speler die wat meer uit zijn instrument wil halen!


elektronisch keyboard, 61 aanslaggevoelige toetsen, inclusief voeding
De Medeli M5 is een aanslaggevoelig keyboard met grote toetsen dat beschikt over 300 klanken en een DSP effectprocessor. De Medeli M5 heeft ook 100 begeleidingsstijlen en 10 ingebouwde demo songs. De Medeli M5 heeft een eenvoudige opnamefunctie waar u u eenvoudig uw eigen keyboardspel kunt opnemen en terug luisteren.

 Medeli Keyboard

elektronisch keyboard, 61 aanslaggevoelige toetsen, inclusief voeding
Medeli introduceert met trots de A800, een nieuwe middenklasse keyboard met een functionaliteit en mogelijkheden onvergelijkbaar met instrumenten van andere merken. Medeli is er wederom in geslaagd om een totaalpakket te bieden aan vernieuwende klanken en styles. Een volledig nieuw ontwikkelde klankchip in de A800, samen met een extra krachtig luidsprekersysteem, zorgen voor een compleet nieuwe speelervaring.


A800

€ 329,00

Dit Product is Voorradig Voeg uw product toe in het mandje
Voeg uw product toe in het mandje

 Casio Keyboard 5 oct

FUNCTIES IN EEN OOGOPSLAG
61 full-size aanraakgevoelige toetsen
600 tonen, 195 ritmes
Helder lcd-scherm met achtergrondverlichting en fantastisch klinkende ingebouwde luidsprekers
1/4 "hoofdtelefoonuitgang, 1/8" audio-ingang, klasse-compatibele USB-MIDI
Uitsparing voor smartphones en een tablet-ready muzieksteun.


CTX-700

€ 249,00

Dit Product is Voorradig Optie speaker http://www.onlinemuziekopleiding.nl/ Dit Product is Voorradig Casio